Oxygen Rx Treatment

Geeft je een boost aan zuurstof en is extreem voedend

Tijdens deze behandeling word er een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof gegenereerd in optimale hoeveelheden om de huid maximale voordelen te geven en te helpen en de rood-roze kleur geassiocieerd met acne, rosacea en couperose, met heldere huid te vervangen. Deze behandeling is extreem voedend en voordelig voor alle huidtypen.

De antibacteriële werking zorgt voor een erg doeltreffende behandeling van acne en een vette huid, terwijl opklarende en vaat-vernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen Rx helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie. Het is een snelle, pijnloze en fijne behandeling. Het eindresultaat is een egale en stralende huid die veel strakker aanvoelt.

Tijdens deze behandeling ervaar je het bruisen van de zuivere zuurstof die de bloedcirculatie, de celvernieuwing stimuleert en de huid gehydrateerd en gerevitaliseerd achterlaat.

Wanneer je deze behandeling combineert met een Cocoa Enzymen Peeling geniet je niet alleen van de voordelen van de zuurstofbehandeling maar terwijl je zintuigen genieten van de geur van zoete chocolade, zorgen de natuurlijke antioxidanten en voedende elementen van het onbewerkte cacaopoeder voor bescherming en wordt het genezingsproces van de huid gestimuleerd.

voordelen:

  • ideaal voor wie acne, rosacea, zonneschade,erytheem en spatadertjes wil aanpakken
  • bacteriën dodende werking
  • doet haarvaatjes samentrekken
  • maakt littekens minder zichtbaar
  • wekelijkse behandeling mogelijk

Behandelingen en prijzen

Oxygen Rx behandeling

€75,00

Chocolaté & Champagne Facial. Oxygen Rx behandeling gecombineerd met een Cocoa Enzym Peeling.

€95,00

Hydro & Oxygen Facial. Oxygen Rx behandeling gecombineerd met een Hydrafacial. 

€150,00