PMU eyeliner

Met uitzondering van de Infralash eyeliners, tekenen we voorafgaand van de behandeling de eyeliner even voor zodat je een goed beeld krijgt hoe het eindresultaat uit komt te zien. Wanneer de tekening voldoet aan je wensen gaan we pas over tot het pigmenteren .

Omdat permanente make-up heel oppervlakkig gepigmenteerd wordt vervaagd dit met de tijd. En om je eyeliner optimaal te houden van kleur en vorm, kan je dit het beste eens per jaar na behandelen.

Wanneer je een eyeliner bij een andere salon heb laten plaatsen en deze wil op laten frissen, komt het vaak in de praktijk voor dat deze qua vorm of kleur gecorrigeerd moet worden. Dit neemt meer tijd in beslag en hierdoor ligt de prijs voor deze behandeling hoger dan wanneer u al klant bij ons bent.

Mocht het zo zijn dat 3 behandelingen niet voldoende zijn voor het gewenste resultaat of dat wanneer u een nabehandeling heeft gehad, maar het nog niet voldoende is bijgewerkt (dit kan zijn door een te lange tussenperiode) dan kan ervoor gekozen worden om het nog eens te laten bijwerken. Let op de tussenperiode van de laatste behandeling en de extra nabehandeling mag niet langer zijn dan 2 maanden. Hier vragen wij €75,00 extra voor. (met uitzondering van de eyeliner large onder en boven, hier vragen wij €99,00 voor).

Behandelingen en prijzen

Infralash Eyeliner Boven

Infralash is een dun subtiel lijntje dat tussen je wimpers wordt gepigmenteerd. Hierdoor lijkt het net of je vollere wimpers hebt en krijgen je ogen een veel sprekende uitstraling.

€195,00

Infralash Eyeliner Onder

Ook bij deze eyeliner wordt er een heel subtiel lijntje gepigmenteerd tussen de wimpers van het onder ooglid.

€175,00

Infralash Eyeliner Boven & Onder

Bij deze behandeling worden zowel op de boven en het onder ooglid een subtiel lijntje tussen de wimpers gepigmenteerd.

€325,00

Medium Eyeliner Boven

Bij deze behandeling wordt er zowel tussen de wimpers en daarboven een lijntje gepigmenteerd. Je kan ervoor kiezen om het in een strakke lijn of in een schaduw te laten pigmenteren.

€250,00

Medium Eyeliner Onder

Bij deze behandeling wordt er zowel tussen de wimpers en daaronder een lijntje gepigmenteerd. Je kan ervoor kiezen om het in een strakke lijn of in een schaduw te laten pigmenteren.

€175,00

Medium Eyeliner Boven & Onder

Bij deze behandeling word er zowel tussen de wimpers en daarboven en daaronder een lijntje gepigmenteerd. Je kan ervoor kiezen om het in een strakke lijn of in een schaduw te laten pigmenteren.

€375,00

Large Eyeliner Boven

Bij deze eyeliner wordt er tussen de wimpers en een brede eyeliner daarboven gepigmenteerd. Voorafgaand van deze behandeling tekenen we de eyeliner even voor zodat je een goed beeld krijgt hoe het eindresultaat uit komt te zien. Wanneer de tekening voldoet aan je wensen gaan we pas over tot het pigmenteren .

€325,00

Large Eyeliner Onder

Bij deze eyeliner wordt er tussen de wimpers en een brede eyeliner daaronder gepigmenteerd.

€195,00

Large Eyeliner Boven & Onder

Bij deze behandeling word er zowel tussen de wimpers en daarboven een brede lijn en daaronder een lijntje gepigmenteerd. Je kan ervoor kiezen om het in een strakke lijn of in een schaduw te laten pigmenteren.

€475,00

Nabehandeling van PMU elders gezet.

Mits er nog genoeg pigment aanwezig is en de vorm niet aangepast hoeft te worden. (Anders geld de nieuwprijs) De exacte prijs wordt tijdens intakegesprek bepaald.

v.a. €250,00

Correctie PMU

Wanneer u niet te tevreden bent met uw PMU, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn om dit te verwijderen. (In sommige gevallen kan het zijn dat ik u doorverwijs naar een laserkliniek)

De prijs wordt bepaald tijdens een intakegesprek.