Wat is HydraFacial?

 

De HydraFacial is een behandeling om de gezondheid van de huid op peil te houden. We werken met een stappenplan waarin we je huid zullen voorbereiden op het insluizen van krachtige antioxidanten. De voorbereiding zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd en poriën uitgezuiverd worden terwijl we de huid te allen tijde hydrateren. De behandeling geeft onmiddellijk een blijvend resultaat en is pijnloos. Het lijkt alsof we met een stofzuigertje over je huid gaan.

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonpoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd en worden er hoogwaardige producten ingesluisd.

 

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Van de antioxidanten werd een lange termijn activiteit en huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

Een nog krachtiger mesococktail is de Dermabuilder, een Multi-peptide ontwikkelt voor het verminderen van mimische rimpels en dat ook opbouwende ingrediënten bevat voor de DEJ (Dermal Epidermal Junction). Wetenschappelijke studies hebben de huidverjonging en huidverbetering van de Dermabuilder absoluut bewezen.

 

Een behandeling geeft al een enorme boost aan de huid.

De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaalcellen laag en van de lederhuid, en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. HydraFacial betekent een doorbraak in esthetische technologie. Het is een uniek en onovertroffen resurfacing systeem voor huidverjonging! De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier.Z

ie het werkenE HET WERKEN

Zie het werken

Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt.

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar!

 

Is HydraFacial goed voor jou?

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen.

 

fijne lijntjes en rimpels

elasticiteit en stevigheid

egale en energieke teint

huidtextuur

bruine vlekjes

vette en  onzuivere huid.

zichtbare poriën

 

 

    

 

 

 

Behandelingen en prijzen

HydraFacial instant Glow (60 min)

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert , verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze behandeling wordt afgesloten met LED infrarood lichttherapie om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen.

115,00

Deluxe HydraFacial `(90 min)

Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de HydraFacial instant Glow bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een booster of een Vliesmasker naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED infrarood lichttherapie om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen.

135,00

Platinum HydraFacial (90 min)

De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met Lymfedrainage. Daaran reinigt, exfolieert en hydrateert de HydraFacial instant Glow je huid en worden je onzuiverheden verwijderd. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster en een vliesmasker naar keuze. De Platinum HydraFacial wordt afgesloten met LED Infrarood lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.

155,00

-Booster; Age Refinement HydraFacial

Bevat DermaBuilder om fijn lijntjes en rimpels te verminderen.

-Booster; Clarifying HydraFacial

Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden.

-Booster; Radiance HydraFacial

Bevat Britenol om huidverkleuring en pigmentvlekken te verminderen.

Veel gestelde vragen

Helaas zijn die er altijd, bij een auto immuun ziekte, HIV, Lupus, Hepatitis, Sclerodermie of een actieve infectie in de te behandelende plaats, een Melanomen met vermoeden van kwaadaardigheid, actieve zonnebrand heeft. Of wanneer u Roaccutane of andere gelijkaardige medicatie slikt, zwanger bent of borstvoeding geeft (kan de huidgevoeligheid verhogen).

De behandeling HydraFacial zelf is geen probleem, enkel is het af te raden om de behandeling dan uit te breiden met LED lichttherapie.

Dat gaat prima samen. Sterker nog, het kan de werking van Botox of fillers verlengen, waardoor de tussentijd tussen uw afspraken bij uw cosmetische arts verlengd kunnen worden. Echter is het wel raadzaam om een paar dagen te wachten met uw HydraFacial behandeling na uw bezoek bij uw cosmetische arts. Namelijk 7 dagen na uw Botox injectie, 10 dagen bij Fillers en 30 dagen na uw chemische peeling. Bij een laserbehandeling moet je wachten tot genezing, dus tot de zwelling en roodheid van letsel verdwenen zijn.

Ja hoor, wel horen wij dit vooraf de behandeling zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Neem dan vrijblijvend contact op, ik beantwoord uw vraag graag.