PMU Lippen

Optisch vollere lippen door permanente make-up

Wanneer men ouder wordt, verliezen wij pigment. Dit gebeurt met onze haren, onze ogen worden lichter, maar ook in onze lippen. Met name in de lipcontouren verliezen we pigment wanneer we ouder worden. Dit zorgt ervoor dat onze lippen smaller lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Door de lapcontour weer strak te omlijnen en op te vullen met pigment lijken je lippen voller. Ook wanneer je rimpeltjes bij je lippen hebt, vallen deze meer op de achtergrond en heb je geen last meer dat je lipstick in de rimpeltjes loopt.

Behandelingen en prijzen

Full Lips Ombre

Bij deze techniek worden de lipcontouren weer strak gemaakt en eventueel gecorrigeerd. En worden de lipcontouren uit geschaduwd zodat er geen zichtbare lijn ontstaat.

€375,00

Full LIps Blush

Bij deze techniek worden de lipcontouren weer strak gemaakt en eventueel gecorrigeerd. En wordt er bij het verder pigmenteren van de lippen met 2 tinten gewerkt om een voller lip effect te creëren.

€399,00

Full Lips

Bij deze technieken worden zowel de lipcontouren als de lippen zelf volledig gepigmenteerd.

€399,00

Nabehandeling lippen

Omdat permanente make-up heel oppervlakkig gepigmenteerd wordt vervaagd dit met de tijd. En om je lippen optimaal te houden van kleur en vorm, kan je dit het beste eens per jaar na behandelen.

€175,00

Een eventuele 2e nabehandeling lippen

Mocht het zo zijn dat 3 behandelingen niet voldoende zijn voor het gewenste resultaat of dat wanneer u een nabehandeling heeft gehad, maar het nog niet voldoende is bijgewerkt (dit kan zijn door een te lange tussenperiode) dan kan ervoor gekozen worden om het nog eens te laten bijwerken. Let op de tussenperiode van de laatste behandeling en de extra nabehandeling mag niet langer zijn dan 2 maanden.

€99,00

Nabehandeling van PMU elders gezet

Mits er nog genoeg pigment aanwezig is en de vorm niet aangepast hoeft te worden. (Anders geld de nieuwprijs) De exacte prijs wordt tijdens intakegesprek bepaald. v.a. 200,00

v.a. €200,00

Correctie PMU

Wanneer u niet te tevreden bent met uw PMU, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn om dit te verwijderen. (In sommige gevallen kan het zijn dat ik u doorverwijs naar een laserkliniek)

De prijs wordt bepaald tijdens het intakegesprek.