PMU wenkbrauwen

Wenkbrauwen worden ook wel de luiken van je ziel genoemd. Alle emoties worden non-verbaal met je wenkbrauwen vertaald. Dus met andere woorden met mooie volle wenkbrauwen heb je meer uitdrukking. Met permanente make-up heb je niet alleen vollere wenkbrauwen, maar geniet je ook van een stukje gemak en zelfvertrouwen omdat je er geen omkijken meer naar heb. Want zelfs na een stevige regenbui of een frisse duik kan je er zeker van zijn dat je wenkbrauwen nog altijd perfect zijn.

Om vollere wenkbrauwen te krijgen zijn er verschillende technieken die toegepast kunnen worden. Voorafgaand wordt er besproken welke techniek het beste bij uw huid past zodat u weet welk resultaat u mag verwachten. Ook wordt wordt voorafgaand de vorm en de kleur besproken. En wanneer u helemaal tevreden bent, gaan we pas over tot het zetten van de PMU.

Nu zijn er verschillende technieken om mooie volle wenkbrauwen creëren. Alleen is niet iedere techniek geschikt voor elk huidtype, dus kom vrijblijvend langs voor een intakegesprek en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Behandelingen en prijzen

Ombre techniek

Bij deze techniek wordt er gewerkt met een schaduw techniek die zo opgebouwd wordt dat er een verloop in intensiteit van pigment zit. Het heeft een poederzicht effect als eindresultaat. Ideaal voor als je wel van nature wenkbrauwhaartjes hebt, maar ze voller wenst.

€399,00

Haistrokes 3D effect

Bij deze techniek worden er haartjes gepigmenteerd in een 3D effect. Dit geeft een natuurlijk ogend resultaat. Ideaal voor als je na overvloedig epileren haartjes mist, wanneer na de chemo de haartjes niet zijn terug gekeerd of bij een auto-immuunziekte b.v. Alopecia.

€399,00

Combinatie van Hairstrokes en Ombre

Hierbij worden de bovenstaande technieken gecombineerd voor het meest natuurlijk resultaat.

€475,00

Nabehandeling

Omdat PMU heel oppervlakkig gepigmenteerd wordt vervaagd dit met de tijd. En om je gepigmenteerde wenkbrauwen optimaal te behouden va kleur en vorm, kan je dit het beste eens per jaar nabehandelen.

€175,00

Eventuele 2e nabehandeling

Mocht het zo zijn dat 3 behandelingen niet voldoende zijn voor het gewenste eindresultaat of wanneer u een nabehandeling heeft gehad , maar het nog niet voldoende is bijgewerkt (dit kan door een te lange tussenperiode) dan kan ervoor gekozen worden om het nog eens te laten bijwerken. Let op, de tussenperiode van de laatste behandeling en de extra behandeling mag niet langer zijn dan maanden.

€100,00

Nabehandeling van PMU elders gezet

Mits er nog genoeg pigment aanwezig is en de vorm niet aangepast hoeft te worden. (Anders geld de nieuwprijs) De exacte prijs wordt tijdens intakegesprek bepaald.

v.a. €250,00.

Correctie van PMU

Hiervoor nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar je wensen en de mogelijkheden.

de prijs wordt bepaald tijdens het intakegesprek