Chemische Peelings

Peelings (versnelde versies van exfoliëring) worden al jaren toegepast en bestaan in verschillende vormen, waaronder chemische, mechanische en thermische behandelingen. Het onmiddellijke voordeel van een lichte peeling is een algemene opheldering van de huis door het verwijderen van proteïnen in de bovenste huidlaag. De kracht van peelings werd historisch bepaald door de PH en het percentage van de zuren. In 2006 introduceerde Circadia de pK Peel Series: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner. Hierdoor is er altijd wel een geschikte peeling voor elk huidtype.

  • Lactic Acid: een peeling op basis van melkzuur. Deze is in staat om de huid zacht en efficiënt te exfolieren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en verbleken. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde AHA complex dat zacht genoeg is voor de meest gevoelige huiden, met als resultaat een frisse, gehydrateerd en stralende huid. Er is geen hersteltijd en je zal geen tot een kleine fysieke peeling (vervelling) ervaren.

  • Alpha/Beta: deze peeling bestrijd de tekenen van veroudering met een combinatie van Lactaat en Salicylzuren. Het geeft de voordelen van beide zuren die erg goed getolereerd wordt en tegelijkertijd zeer doeltreffend zijn om de huid zacht, egaal te maken en de huid te doen laten stralen.

  • DermaFrost:  deze peeling is op basis van salicylzuur en is in twee sterktes namelijk 12,5% en 25% salicylzuur. Deze is doeltreffend in het bestrijden van acne en werkt zelfneutraliserend. Hij vernieuwt en revitaliseert de huid met krachtige anti-ging peptiden, sterke antioxidanten, stamcellen en plantenextracten. Hij stimuleert nieuwe celgroei, herstelling en verjonging. Deze peeling kan je een milde tot gemiddelde hoeveelheid fysieke peeling verwachten.

  • MandeliClear:  is een diepere peeling op basis van 4 verschillende zuren namelijk, Lactaat-, salicylzuur-, amandelzuur en resorcinolzuur. Deze is speciaal ontwikkeld om pigmentatie problemen geassocieerd met acne, melasma of zonneschade doeltreffend aan te pakken. Het wordt gezien als een halve Jessner met extra voordelen van het amandelzuur. Wanneer deze peeling gecombineerd wordt met de Vitamin A Accelerator wordt de fysieke peeling versnelt zonder dat er teveel schade aan de huid wordt veroorzaakt.

  • Jessner:  een diepere peel ontwikkeld om UV-schade, rimpels en lijnen te verminderen. Het remt ook acne en de huid er jaren jonger uitzien. De combinatie van salicylzuur, melkzuur en resorcinol, geeft deze peel de efficiëntie om beschadigde cellen af te breken, de huid te verjongen en algemene gezondheid te geven aan de huid.

  • Vitamin A Accelerator: is een multifunctionele behandelingsbooster ontwikkeld om de fysieke peeling van de huid te versnellen zonder de huid te beschadigen.

Voorafgaand van iedere peeling is een intakegesprek noodzakelijk. Dit is om de juiste peeling bij uw huidtype te adviseren en om in kaart te brengen of er mogelijke redenen aanwezig kunnen zijn waarbij er gekozen wordt om een peeling uit te stellen totdat de huid voldoet aan alle eisen om zo aan een goed eindresultaat te komen.

Behandelingen en prijzen

Lactid Acid peeling

€95,00

Alpha/Beta

€95,00

Dermafrost

€95,00

Jessner

€95,00

MandeliClear

€95,00

MandeliClear & Vitamin A Accelerator

€150,00