Circadia by Dr. Pugliese.

Advanced Professional Skincare.

De naam Circadia komt van de twee Latijnse woorden ‘Circa Dies’ (de hele dag rond) en het merk is door Dr. Peter T. Pugliese (een legend in de beauty industrie) ontworpen. Hij heeft 40 jaar toegewijd aan de science van de huid en huidveroudering. Ook heeft hij boeken geschreven die
dermatologen wereldwijd in hun praktijk gebruiken.
Circadia werkt met de biologische klok mee. Overdag beschermen en in de nacht repareren. De producten van Circadia bevatten alleen ingrediënten waarvan zeker is dat het werkt en de huid en gezondheid niet beschadigt. Circadia produceert de ingrediënten zelf en worden door een extern bedrijf gecontroleerd op kwaliteit, veiligheid en stabiliteit.
Veel cosmetica merken kopen de waardevolle grondstoffen zelfs bij Circadia in. Circadia is dierproef-, paraben- en gifvrij.

Op de Amerikaanse markt staat Circadia bekend als een van de beste productlijnen voor huidverbetering.  Door een combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige farmaceutische huidproducten voor thuis, boeken mensen met uiteenlopende huidproblemen geweldige resultaten. Voor ieder huidprobleem is er wel een passende behandeling en thuisbehandeling.

Circadiaans Ritme en De Huid.

Circadia combineert pure extracten, stamcellen, tweede generatie vitaminen en innovatieve peptide technologie om optimale huidgezondheid en schoonheid te bereiken. Doordat deze gespecialiseerde technologieën in de behandelingsproducten verwerkt zijn, is het mogelijk om een grote hoeveelheid huidaandoeningen doeltreffend aan te pakken, waaronder;

-huidveroudering

-acne

-dehydratie

-hyperpigmentatie

-rosacea

Circadiaans Ritme en De Huid

Heb je last van huidproblemen of wil je conditie van je huid verbeteren en wil je weten wat het uitgebreide gamma van Circadia voor uw huid kan betekenen? Maak dan snel een afspraak!

Wetenschap en Natuur in Perfecte Balans

Er zijn verschillende behandelingen ontwikkeld door Dr. Pugliese. De meest kenmerkende behandeling is de SWICH Dermal Rejuvention System behandeling. Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd van reeds bestaande peel technieken.

Het belangrijkste uitgangspunt van de chemische peel is om een gecontroleerde beschadiging van de huid in gang te zetten, zodat het lichaamseigen herstelmechanisme in actie komt. Daar tegenover gebruikt SWICH biologische metabolieten die natuurlijk functioneren in bijna elke cel van het lichaam om energieproductie te stimuleren.

Tussen de leeftijd van 35 en 40 jaar kan een vermindering in energieproductie gezien worden in vrijwel alle systemen van het lichaam, in het bijzonder de huid. Deze verminderde bio-energetische capaciteit kan veilig ondersteund worden met de SWICH en verhoogt de productie van de celenergiebron. Wanneer deze behandeling regelmatig uitgevoerd wordt met ondersteunende huidproducten, vermindert SWICH de fijne lijntjes en hyperpigmentatie en verbetert de huidstructuur en kleur. SWICH heeft een positieve invloed op dermate matrix proteïnen, inclusief collageen en elastine. Deze niet seizoensgebonden behandeling wordt bij voorkeur om de 4 weken uitgevoerd om de mitochondriale energieproductie (ATP) in de kreek cyclus te maximaliseren, en om de epidermale celvernieuwing op een veilige manier op te starten door de stamcelactiviteiten in de basale laag op te starten.

Een ander pareltje van Dr. Pugliese is de Oxygen RX treatment. Het gebruik van zuurstof is een van de meest controversiële werkwijzen in huidverzorging. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen de activiteiten van zuurstof die het lichaam binnen komt via de longen versus de voordelen van een plaatselijke toepassing.

Zuurstof, die via het ademen opgenomen werd, wordt gebruikt in het complexe proces van energieproductie in de cel. Het is ook noodzakelijk voor de vorming van collageen in de huid. De ware aard van de huid, als een barrière, maakt de plaatselijke toepassing van zuurstof zowel moeilijk als slechts gedeeltelijk effectief. Dr. Pugliese ontdekte echter dat zuurstof wel doeltreffend op het huidoppervlak gegenereerd kan worden. Door zuurstof te genereren op de huid op het moment van gebruik, wordt de penetratie versterkt zonder overbodige vorming van vrije radicalen.

Behandelingen en prijzen

SWITCH Dermal Rejuvenation System

Deze behandeling richt zich met name op Anti-aging, Hydratatie en Pigmentatie. En is vooral zeer doeltreffend in kuurverband.

€95,00

SWITCH Rejuvenation kuur van 6

Bij deze kuur wordt je huid iedere maand behandeld met de SWITCH voor gedurende 6 maanden.

€85,00 per behandeling

SWITCH incl. opvolg behandeling.

Voor het beste resultaat is het van belang dat de huid 2 weken na de SWITCH behandeling een enzympeeling en masker ondergaat. Zo wordt de huid ontdaan van alle dode huidcellen zodat deze beter de thuiszorg producten kan opnemen.

€135,00

SWITCH opvolgbehandelingskit voor thuis

Wanneer je agenda het niet toelaat om iedere 2 weken een behandeling in te plannen, kan je er voor kiezen op de opvolgbehandeling thuis zelf uit te voeren. Zo geniet je toch van het beste resultaat.

€35,00

Oxygen behandeling

Een verfrissende zuurstofbehandeling die zeer doeltreffend is voor Roseca en Acne en op lange termijn ook bij Hyperpigmentatie.

€75,00

Chocolate & Oxygen

Chocolade enzympeeling gecombineerd met de Oxygen behandeling. Voor een nog beter resultaat op gebied van Rosacea en Acne.

€95,00

Raspberry & Oxygen

Raspberry enzympeeling gecombineerd met de Oxygen behandeling. Voor een nog beter resultaat op gebied van Hyperpigmentatie.

€95,00

Zymase & Oxygen

Zymase enzympeeling gecombineerd met de Oxygen behandeling. Zeer doeltreffend voor dikkere en verhoornde huid beter te laten ademen en opname van voedingstoffen.

€95,00

Enzyme / Oxygen / Mask treatment

Bij deze behandeling heb je een enzyme peeling naar keuze gecombineerd met de Oxygen behandeling en als afsluiter een hydrateren masker geheel afgestemd op je huidtype.

€120,00