Voetverzorging

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen daarom best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel.

Hebben uw voeten deskundige voetverzorging nodig om voetproblemen te voorkomen, dan bent u bij Salon Rozalien in goede handen. Als gespecialiseerd en medisch pedicure kan ik door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen tot een minimum beperken bij risicopatienten, zoals mensen met diabetes en/of reuma.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen waarvoor u bij Salon Rozalien terecht kan. Zo kunt u denken aan cosmetische voetbehandeling, een basis pedicure behandeling of een medische pedicure behandeling.

Maar u kunt ook terecht voor het behandelen van een ingroeiende nagel, nagelbeugeltechnieken, nagelprothesetechnieken, orthese/prothese, drukvrij/vilttechnieken, de verzorgingsproducten van HFL laberatories b.v., Gelcolor by OPI, voetpeelings, voetmaskers en voetmassages met de 100% natuurlijke producten van Botanical Beauty, of heerlijk gecombineerd voor een pure verwennerij ervaring.

Indien u hierover nog vragen heeft, bel dan gerust en ik beantwoord ze graag.

Behandelingen en prijzen

Basis pedicure behandeling

Tijdens deze behandeling worden de voeten volledig onderzocht en wordt het eventuele aanwezige eelt en/of likdoorns verwijderd. Indien nodig ingroeiende nagels behandeld en de nagels en de nagelomgeving behandeld.

35,00

Medische pedicure behandeling

Dit kan zijn een behandeling van een reumatische-, diabetische, spastische-, oudere- of een verwaarloosde voet. Diabetische- en/of reumatische voetverzorging wordt soms geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. (Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt neem u dan hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar).

39,50

Pure verwennerij

Tijdens deze behandeling geniet u van een basisbehandeling gecombineerd met een voetpeeling en een voetmassage.

50,00

OPI Gelcolor

Gegarandeerd 6 weken mooi gekleurde en glanzende nagels

29,50

Verwijderen van Gelcolor

Om de condities van de nagels optimaal te houden, raden wij het af om zelf de Gelcolor van uw nagels te verwijderen.

22,50

OPI afweekset voor thuis

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om in de salon uw nagels te ontdoen van uw gelcolor, dan is het mogelijk om dit zelf thuis te doen d.m.v. een afweekset speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik.

17,50

Lakken van nagels

Uw nagels worden voorzien van een basecoat, 2 lagen lak (kleur naar keuze) en een topcoat. OP deze manier heeft u weken plezier van mooi gekleurde nagels. (let op, neem slippers mee voor uw terugreis)

17,50