HFL Laboratories

Specialist op het gebied van probleemoplossende voetverzorging.

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten maar ook huidproblemen die zich voordoen zoals onder andere mycosenagel (schimmelnagels), kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Solution Spray 50 ML.

De oplossing voor schimmelinfecties.

HFL Laboratories gepatenteerde solution spray is een effectieve en doeltreffende spray voor de behandeling van mycosenagels. Mede kan de spray over het gehele lichaam gebruikt worden.

De Spray penetreert de huid en bereikt zo ook de matrix van de nagel waar de bron zich bevindt.

Solution Drops 30 ml.

Verhoogt de weerstand in de darmen.

100 % Homeopatische druppels van colloïdaal silver. Kan als aanvulling op de Solution Spray gebruikt worden wanneer het vermoeden bestaat dat de mycose (schimmel) van binnenuit gestimuleerd wordt.

Roselan Balm 60 ml.

Verzorging van de bijzonder droge huid.

Roselan balm is een intensief werkend product voor de droge huid. De balm is een weldaad voor huidschilfers, kloofjes en droge plekken op de huid. Daarentegen ook zeker een weldaad voor de normale huid. De Roselan balm dringt diep door in de huid waardoor niet alleen de opperhuid wordt hersteld maar ook de tweede huidlaag.

Bij extremere huidproblemen zoals zoals eczeem of psoriasis kan de Roselan balm ideaal gecombineerd worden met de demoleen Cream.

Dermoleen cream 125 ml.

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.

Dermoleen cream is een vochtinbrengende verzorgende crime. Zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging, bodylotion of bij een licht droge of schilferige huid. Breng tweemaal daags de dermoleen Cream aan op de huid.

Dermo Dry 50 ml.

Het product tegen zweetvoeten en nare geurtjes.

Een hele fijne creme tegen zweetvoeten en nare geurtjes. Een kuur die makkelijk in gebruik is. Neemt overtollig vet op, pakt nare geurtjes aan en sluit de poriën niet af. Gebruik tweemaal daags, ook goed tussen de tenen. Resultaat in 3 tot 10 dagen.