Lash Volume Lifting

Bij Lash Lifting worden de wimper vanaf de wortel gelift (oftewel gekruld). Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Wanneer u ervoor kiest om de wimpers tijdens de behandeling te verven, zorgt de toegevoegde wimpertint voor een mascaraeffect.  Hierdoor zijn uw wimpers al perfect vanaf het moment dat u wakker wordt. De vorm blijft minimaal 6 tot 8 weken behouden. Deze behandeling is uitermate geschikt voor vrouwen die geen wimperextensions meer willen of een lijmallergie of andere wimperproblemen hebben opgelopen door het dragen van wimperextensions. Maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara. Deze behandeling heeft weinig onderhoud nodig waardoor deze behandeling zeer geliefd is bij vele vrouwen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt volgens de nieuwste techniek LVL LASH Volume Lifting, namelijk door siliconen Shields. Deze unieke behandeling met siliconen Shields is geschikt voor elke wimpersoort, zowel korte als lange wimpers. Doordat er gebruik wordt gemaakt van deze siliconen Shields is deze behandeling niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Daarnaast geeft deze behandeling een volledige voeding aan de wimpers vanaf de haarwortelzakjes. Op deze manier worden de wimper meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Hierdoor is deze behandeling ook niet te vergelijken met wimperpermanent.

Voordelen van LVL wimperlifting.

  • Resultaat 6 tot 10 weken zichtbaar.
  • U hoeft geen mascara en/of krultang meer te gebruiken.
  • Het voelt licht en natuurlijk aan.
  • Uw ogen lijken groter.
  • Geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Bestendig tegen water, zweten, tranen, zwemmen, slapen, etc.
  • Wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig.
  • Ideaal tijdens vakanties of als u een pauze wil van uw wimperextensions.

Voor iedereen die graag een mooie expressieve oogopslag wil.

Behandelingen en prijzen

Lash Volume Lifting behandeling

mooi gekrulde wimpers voor 6 tot 8 weken.

€45,-

Lash Volume Lifting behandeling

Incl. verven van de wimpers.

€55,-

Verven van wimpers

gekleurde wimpers voor 4-6 weken

€15,-

Super Lash groeiserum

Wimperserum die de groei stimuleert doordat hij de groeifase van de wimpers verlengt. Hierdoor worden ze niet alleen langer maar ook voller. Ook geniet je langer van de Lash lifting behandeling tot wel 10 tot 12 weken.

€49,95

Veel gestelde vragen

Gemiddeld 6 tot 10 weken. Dit is afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers en of u Super Lash gebruikt.

Ja! Er wordt gewerkt met 3 verschillende maten siliconen shields. Zodat er voor iedere wimpersoort en lengte een geschikte shield is waarmee ieder gewenste resultaat behaald kan worden.

Juist dan is deze behandeling erg geschikt! Voor een nog mooier resultaat adviseren wij om ook thuis Super lash dagelijks aan te brengen. Hiermee worden uw wimpers langer en voller doordat de groeifase van de wimpers verlengd en de uitvalfase uitstel.

Nee! Doordat er tijdens de behandeling met siliconen shields gewerkt wordt is deze behandeling niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Ja dat mag, maar wacht altijd eerst 24 uur tot na de behandeling met deze activiteiten.

Ja dat mag, maar de eerste 24 uur liever niet. Indien u wel mascara aanbrengt, wacht dan altijd met het reinigen van uw ogen na 24 uur na de behandeling.

Heeft u nog een vraag over Lash Volume Lifting? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.